O podjetju MODUL center

Naše storitve in servisi:

 
 

 

Servis računalnikov MODUL center je pravi naslov za rešitev vaših težav z računalniško opremo.    Smo manjše podjetje, ki uspešno posluje že od ustanovitve leta 1992, s hitrostjo in kvaliteto servisnih storitev pa smo si pridobili ugled na domačem in tujem trgu računalniške, industrijske  in ostale, vzporedne elektronske opreme. Vsak izmed nas ima več kot 25 let bogatih izkušenj na področju elektronike.


Z leti smo razvijali in izpopolnjevali svoje storitve v skladu z željami in potrebami strank. Na hitro razvijajočem se računalniškem področju, kjer je takorekoč vsak dan kaj novega se trudimo biti vedno na tekočem.  Naše glavno področje je hardware, seveda pa obvladujemo finese operacijskih sistemov in skupno integracijo v delovna okolja. Servisiramo in vzdržujemo opremo za črtno kodo, tiskanje in skeniranje dokumentov, računalnike, prenosnike, dlančnike in vse vrste monitorjev.

 

Servisiramo ročne prenosne terminale za zajem podatkov in čitalce črtne kode. Na tem področju že 20 let uspešno sodelujemo s podjetjem Špica International, za katero že ves ta čas   servisiramo  čitalce črtne kode, ročne prenosne terminale  SYMBOL  - MOTOROLA. Popravljamo in vzdržujemo tudi  opremo  za branje črtnih kod tudi drugih blagovnih znamk. Za razliko od večine podjetij  , smo sposobni  popraviti opremo  na nivoju čipa. Stroški popravila opreme  so tako lahko manjši , saj so cene novih delov pogosto zelo visoke. Servis in popravila opravljamo tudi na starejši računalniški opremi.

Večino izmed naših strank, kar nekaj tisoč jih imamo v bazi, tvorijo večja in manjša podjetja ter servisi, vsi pa so že dolga leta zadovoljni s široko paleto servisnih uslug, ki jih nudimo.

klikni tukaj